TRÆBRIKETTER.DK

Der tilbydes ikke salg fra denne webside.

Priserne og alle oplysningerne på denne side, opdateres ikke og er ikke længere gældende, da vi har fået en ny moderne webshop, KLIK PÅ NEDENSTÅENDE LINK OG SE HELE VORES UDVALG

Køb brænde pejsebrænde træbriketter og briketter i vores webshop, klik her.


Træbriketter
Læs om hvad vi tilbyder indenfor træbriketter, træpiller og brænde.
Afhentning af brænde, træbriketter, træpiller, pejsebænde, briketter og brænde i alle afskygninger på vores adresse.
TRÆBRIKETTER
BRÆNDE
Brænde fremstillet af Ask inklusiv levering
Brænde Eg er en hyggelig form for opvarmning af sit hus
Pejsebrænde Bøg leveret til hele Danmark
Birkebrænde i sække leveret til hele landet
Ovntørret brænde eg ask birk og blandet løv
TRÆPILLER
Træpiller 8 mm Levering Fyn, Sjælland og Jylland
Salg af træpiller
BRÆNDEOVNE PEJSE MV.
Brændeovne til hverdag og fest billige brænde ovne altid gode priser
ANDRE VARER
Spagnum er særdeles velegnet til brug i haven
Sphagnum Grov er velegnet til Rhondrondendron bede
TEKNISK ORDBOG
ANDEN INFORMATION
Handelsbetingelser for traebriketter.dk
Kontakt informationer for træbriketter.dk
BETINGELSER
Her finder du information om f.eks. priser, betalingsformer og leveringsbetingelser i forbindelse med køb på traebriketter.dk

Levering

Vi leverer vores varer i hele Danmark undtagen til ikke-brofaste øer. Visse varer leveres dog kun i begrænsede områder

Hvor lang er leveringstiden?:
Leveringstiden er forskellig alt efter hvilken type vare der er tale om. Dog gælder følgende retningslinier:

Brændsel:
Leveringstiden er 3 - 10 hverdage fra modtaget betaling, dog typisk kun ca. 5 dage.

Dellevering:
Vi forbeholder os ret til at foretage delleveringer.


Generelt:
Vær opmærksom på, at din bestilling godt kan blive leveret af flere omgange.
Ved netbetaling kan der gå op til 36 timer fra køber har betalt, til beløbet er disponibelt på vores Konto, Ordre igangsættes først når beløbet er disponibelt på vores konto.
Alle leveringstider er retningslinier og der kan i perioder forekomme lidt længere eller kortere leveringstider, foreksempel i forbindelse med ferier og lignende.
Der tages forbehold for mellemsalg og udsolgte varer.

Fragtmanden vil som regel i rimeligt omfang efterkomme ønsker til aflæsningen - disse kan anføres ved bestilling. Evt. anvisninger skal dog være enkle og let forståelige - Vi kan ikke garantere at pallen bliver stillet på den anviste plads, ej heller garantere en bestemt dag eller tidspunkt, men vi vil gøre hvad vi kan for at levere så nøjagtigt som muligt - skriv også gerne et telefonnummer hvor fragtmanden kan træffe dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål, vi kan ved aftale om at chaufføren skal ringe inden levering ikke garantere at han ringer, så lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal stå, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet. Bemærk, at levering som udgangspunkt er til matriklens skel. Evt. ønsker om levering indenfor skel sker på eget ansvar. Vejen til leveringsstedet skal være kørefast, der skal være 4 meters frihøjde og der må ikke være udhængende træer.
Hvis der ønskes en speciel placering af varen/pallen, så er kravet til underlag at det skal være jævnt og fast, som f.eks. asfalt og fliser, da varene køres på plads med løftevogn, Grus, jord, græs eller lignende er ikke gangbart. Kan det ikke lade sig gøre at komme frem til adressen, stilles varen så tæt på adressen som muligt.
Såfremt det IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen for returnering eller senere levering må der påregnes en ekstra leveringsomkostning pr. palle i henhold til fragtfirmaet's listepris.

Priser

Alle angivne priser er inklusive moms.

Betaling

Betalingsformer:
Du kan betale via bankoverførsel eller sende pengene på en check.

Hvordan fungerer online betaling?(Endnu ikke gældende)
Når du betaler med betalingskort online, reserverer vi via PBS et beløb på din konto. Den reelle betaling foregår først efter levering af en vare.)
Såfremt vi foretager en dellevering, så vil der også ske en delbetaling. Det vil sige, at vi trækker beløbet for den pågældende leverance på din konto.

Er det sikkert at betale online med betalingskort hos traebriketter.dk?
Ja, ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt til en sikker server - en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. Det sikrer, at ingen kan aflæse eller opsnappe de informationer, du indtaster.

Reklamation

Hvis du mod forventning skulle være utilfreds med f.eks. levering, produktet, betalingen eller andet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Beskriv nærmere, hvad din reklamation går på.
For at lette processen, så beder vi dig gøre følgende:
I emnefeltet skriver du: fakturanummer (angivet på din fakturakvittering), produkt, f.eks. "Pejsebrænde Ask" samt angiver problemområde, f.eks. "problem med levering"
Vi behandler din reklamation hurtigst muligt og vender retur til dig inden for 2 hverdage efter modtagelsen af reklamationen.

Fortrydelsesret

For alle handler betalt med kreditkort har du mulighed for at fortryde dit køb i henhold til forbrugeraftaleloven §17. Fortrydelsesfristen er 14 dage og løber fra det tidspunkt, hvor du har foretaget en bestilling. Du kan også fortryde din bestilling ved at undlade at modtage varen.
I begge tilfælde skal du være opmærksom på, at du skal afholde alle transportomkostninger.
Såfremt du fortryder dit køb, skal du sende os en email, hvor du fortæller os, at du fortryder købet. Vi vil komme retur til dig inden for 2 hverdage.
For at lette processen, så beder vi dig gøre følgende/overholde følgende:
Varen skal leveres tilbage i samme stand og mængde, som du modtog den.
I nogle tilfælde kan vi, efter nærmere aftale, være behjælpelig med returtransporten, dog stadigvæk for din regning, i den forbindelse har du har pligt til at opbevare varen, indtil den afhentes af os. Dog kun i maksimalt 3 måneder.

Definitioner

Tørt brænde:
Traebriketter’s brænde har lageret så længe at det er tørt, det vil sige at indholdet af træsaft er så lavt at brændet er klar til brug, Men da pallerne opbevares på et udendørslager kan det dog være fugtigt af regnvand, brændet tager ikke skade af regnvand og vand tørrer hurtig. Hvis brændet tages indenfor, ved stuetemperatur, i en kort periode, inden det skal bruges, vil det være klar til brug.


Skovrummeter:

1 skovrummeter svarer ca. til 0,7 rummeter håndstablet brænde.
KØB NÅR VI ER BILLIGST - FÅ VORES NYHEDSBREV - TILMELD HER
Produkt Oversigt: brænde Pejsebrænde Træbriketter og Træpiller
Mere om træbriketter besøg Netto Brænde.